Sunnanvindsgränd 18

Sunnanvindsgränd 18

Slutpris

3 100 000 kr


Berghem— Järfälla

Sunnanvindsgränd 18


Slutpris
3 100 000 kr

Berghem— Järfälla

Bostadsrättsradhus med gavelläge!

Välkomna till Sunnanvindsgränd 18 - ett fint renoverat bostadsrättsradhus med gavelläge!

Vi välkomnas in till bostaden via en mysig entré med eget staket och grind samt uteplats i sydvästläge. Hallen har goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober. Intill finner vi köket som renoverades år 2017 i modern ljus design, utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spishäll, köksfläkt samt ugn och micro i arbetshöjd. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Matplats intill fönster för 6 personer. Det nedre planet bjuder in till social samvaro! Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp, mediamöbel samt förvaringsmöbel. Här når vi även bostadens inglasade uteplats där man även når ut till den stora uteplatsen på baksidan. Här finns utrymme för barnen att leka på gräsmattan, medan man grillar och njuter av god mat tillsammans med familj och vänner. Östläge med sol från morgon till förmiddag. Trädgårdsförråd på ca 2 kvm. Badrummet är fräscht med kakel och klinker i blåa toner. Utrustat med WC, dusch, handfatskommod och spegel, samt förberett för tvättmaskin. Sovrummet på nedre plan rymmer dubbelsäng, sängbord och har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober.

På det övre planet nås vi av en liten hall som funkar perfekt som arbetsrum. Till vänster finner vi ytterligare två sovrum som båda rymmer dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang. På detta plan finns även ett badrum i kakel och klinker som renoverades år 2015, utrustat med WC, dusch med glasvägg, handfatskommod samt spegelskåp. Extern förvaring i stort källarförråd. Under trappen finns även ett trappföråd.

HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet samt nyrenoverad festlokal, gym och bastu. Föreningen har både solceller och bergvärme vilket ger höga årliga besparingar. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV-paket “Lagom” via Telia samt bostadsrättstillägg via Folksam. Avgifterna har varit oförändrade de senaste åren samtidigt som de investerar i föreningen och området. Lediga parkerings- och garageplatser, samt parkering för elbilar. Du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. Välkomna hem!

Varmt välkommen på visning!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
98.5 kvm
Avgift
6 406 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Sunnanvindsgränd såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Sunnanvindsgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.