Tvåspannsvägen 37 / Jakobsberg - Berghem / Järfälla

Fint kedjehus i lugnt och trivsamt område i Jakobsberg!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea/biarea
101/59 kvm
Driftkostnad
26 390 kr/år
Tomtarea
560 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-05-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Tvåspannsvägen såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Tvåspannsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jakobsberg - Berghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina kedjehus i lugnt och trivsamt område i Jakobsberg! Huset som ligger på en hörntomt har ett mycket bra läge i området. På entréplan finns ett sovrum, ljust och trivsamt kök, stort vardagsrum samt en toalett. På övre plan finns tre sovrum samt badrum. På nedre plan hittar vi ytterligare ett sovrum, allrum, tvättstuga med dusch, förråd, matkällare och pannrum. En härlig altan under tak nås från vardagsrummet och förlänger säsongen. Bra parkeringsmöjligheter dels i ett vidbyggt garage, under carport samt på infarten. Välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.