Viggengatan 11

Viggengatan 11

Slutpris

2 500 000 kr


Järfälla

Viggengatan 11


Slutpris
2 500 000 kr

Järfälla

Fantastisk 2:a med stor uteplats och balkong!

Välkomna till denna välplanerade tvårummare på Viggengatan 11 mitt i Barkarbystaden.

Vi välkomnas in i bostaden via en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Till vänster finner vi det stora badrummet med grått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar, detta utrustat med WC, handfatskommod, takdusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare in finner vi det fina köket från Vedum i brunbetsad ek. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Utrustat med rostfria vitvaror såsom kyl/frys, induktionshäll, integrerad ugn, micro och diskmaskin. Tack vare den öppna planlösningen och fönster i två väderstreck upplevs bostaden väldigt luftig och ljus samtidigt som den blir social.

Vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen med plats för stor soffgrupp, TV-möbel och vitrinskåp. Vidare har vi det rymliga sovrummet som rymmer dubbelsäng, sängbord, garderob och arbetshörna om så önskas. Balkongen är det perfekta stället att njuta av morgonens första kopp kaffe, och den stora uteplatsen passar perfekt för sommarens grillkvällar med vännerna. Här är det bara att flytta in!

Barkarbystaden är en levande stadsdel med allt nära till hands såsom affärer, förskolor, skola, vårdcentral och restauranger. En liten promenad bort finner ni även IKEA och det populära Stockholm Quality Outlet. Tunnelbanan kommer även inom kort vara inom promenadavstånd ifrån lägenheten.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 012 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-10-14

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Viggengatan såldes av oss 2021-10-14. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Viggengatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.