Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

STOCKHOLM / Johanneshov / Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens Väg 59
Boarea: 38 kvm
Avgift: 3 130 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3

STOCKHOLM / Johanneshov - Hammarbyhöjden / Finn Malmgrens Väg 59

Utmärkt 1:a boende i direkt närhet till grönområden och allmänna kommunikationer

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 2:a om ca 38 kvm belägen på attraktiv adress i Hammarbyhöjden. En utmärkt disponerad lägenhet med ljusa ytskikt och generösa fönsterpartier, ett perfekt första boende! En hall med såväl avlastning- som förvaringsmöjligheter genom garderober med överskåp i tidstypiskt utförande. Generöst vardagsrum med möbleringsalternativ och stora fönsterpartier som vetter åt sydost. Kök med ljus skåpsinredning och arbetsytor i massiv ek. Helkaklat badrum med duschhörna.

Här bor Ni i stabil bostadsrättsförening i lugnt läge med direkt närhet till allmänna kommunikationer och grönområden. Snabbt tillträde möjligt.

Sponsrade länkar
Lägenhet belägen i lugn del av Hammarbyhöjden med grönska runt knuten.
Lägenhet belägen i lugn del av Hammarbyhöjden med grönska runt knuten.
Utsikt vardagsrum.
Utsikt vardagsrum.
Väl tilltaget vardagsrum med ca 2.7m i takhöjd.
Väl tilltaget vardagsrum med ca 2.7m i takhöjd.
Vardagsrum med möbleringsalternativ.
Vardagsrum med möbleringsalternativ.
Vardagsrum med ljusa ytskikt.
Vardagsrum med ljusa ytskikt.
Stora fönsterpartier.
Stora fönsterpartier.
Sovrum nås via vardagsrummet.
Sovrum nås via vardagsrummet.
Går att möblera med matsalsbord.
Går att möblera med matsalsbord.
Sovrum med plats för 160 cm säng med nattduksbord, möjlighet att sätta in garderob.
Sovrum med plats för 160 cm säng med nattduksbord, möjlighet att sätta in garderob.
Helkaklat badrum.
Helkaklat badrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Kök med vit skåpsinredning och arbetsytor i massiv trä.
Kök med vit skåpsinredning och arbetsytor i massiv trä.
Saniflo
Annons

Sponsrade länkar
Uppskattat Café i området.
Uppskattat Café i området.
Hammarbyhöjden Centrum.
Hammarbyhöjden Centrum.
Hammarbyhöjden.
Hammarbyhöjden.
Hammarbybacken.
Hammarbybacken.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall,
  Bakom säkerhetsdörr välkomnas Ni av en entré med ljusa ytskikt och mörkt laminatgolv. Hallen erbjuder avhängning- och avlastningsmöjligheter via hatthylla innanför entrédörren samt rikligt med förvaringsmöjligheter genom två garderober med överskåp i tidstypiskt utförande.

  Badrum,
  Badrummet ligger i anslutning till den inre hallen och är helkaklat med ljusblått klinkergolv samt vitkaklade väggar med ljusblå bård. Badrummet är rikligt utrustat med wc-stol, handfat samt duschhörna. På väggen ovan wc-stolen sitter en handdukstork. Förvaring via väggfast skåp i ena hörnet intill vädringsfönstret ut mot lummig baksida.

  Kök,
  Köket ligger intill badrummet och är rikligt utrustat med gasspis med ugn och integrerad diskmaskin, fläkt ovanför spisen, allt i rostfritt utförande. Köket erbjuder rikligt med förvaring i lådor med soft close samt i två högskåp intill integrerad kyl/frys. Arbetsytor via bänkskiva i massiv ek med dubbla hoar i rostfritt. Stänkskydd via kakel i olika nyanser hela vägen upp till taket. Ljusinsläpp via fönsterparti mot lugn baksida. Intill fönstret sitter ett överskåp med belysning monterad under som lyser upp bänkskivan på ett behagligt sätt.

  Sovrum,
  Sovrummet nås idag via vardagsrummet, enligt den ursprungliga planlösningen fanns det en öppning även mot köket. Sovrummet ligger i ett lugnt läge med fönsterparti mot grön baksida. Sovrummets väggar och tak är ljust färgsatta mot mörkt laminatgolv. Sovrummet diponeras med enkelhet via 160 cm säng med nattduksbord. I dagsläget finns en stålstång monterad på väggen mot vardagsrummet för häng, detta går lätt att montera ner och istället ställa dit en garderob.

  Vardagsrum,
  Generöst rum med ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier som vetter åt sydost. Ett rum med rymd som med enkelhet rymmer klassiskt vardagsrumsmöblemang samt arbetsplats, matbord, bokhyllor.
  Ett rum med möbleringsalternativ och fönsterpartier med mycket begränsad insyn på lugn del av Finn Malmgrens Väg.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  38 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  1 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1943
TV/Internet
 • Föreningen har gjort en deal med ComHem där alla hushåll erhåller TV Bas och 100/100 bredband för 239kr/mån. Avgiften kommer att debiteras tillsammans med hyran men ligger som en enskild post. Avtalet träder fram 1 oktober 2017.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  I området gäller parkering enligt rådande skyltning och taxor. För mer information se: www.stockholm.se
Övrigt
 • OMRÅDET:
  Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus från 30- och 40-talet samt några modernare 90- tals hus. Området är idag ett attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

  SERVICE:
  I Hammarbyhöjden har du nära till det mesta. I Hammarbyhöjden Centrum finns all tänkbar service såsom Konsum, apotek, 7-eleven, kemtvätt, gym, bankomat, restauranger m.m. På kort avstånd finns även Hammarby Sjöstad med stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker samt Sickla Köpkvarter med allt du behöver. Globen City med dess rika utbud på affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom kort gångavstånd.
   
  KOMMUNIKATIONER:
  Hammarbyhöjdens T-bana ligger 5min från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 10 minuter och till T-Centralen på 15 minuter.

  BUDGIVNINGEN:
  Mäklarhuset tillämpar "öppen budgivning". Det innebär att du som lämnar samtycke till att visa namn och telefonnummer för dina bud, också kommer att få se övriga öppna budgivares namn och telefonnummer på budgivningslistan. Väljer du istället att vara anonym får du endast se buden och tidpunkten då de lades. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris som säljaren säljer.
  I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Besök gärna föreningens hemsida: http://www.ampeln11.se/
Ekonomi
 • Avgift
  3 130 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Föreningen har gjort en deal med ComHem där alla hushåll erhåller TV Bas och 100/100 bredband för 239kr/mån. Avgiften kommer att debiteras tillsammans med hyran men ligger som en enskild post. Avtalet träder fram 1 oktober 2017.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel av årsavg.
  3,004
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-06-26.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Obligatoriskt tillägg: Kabel-Tv/Bredbandsavgift 100 SEK. Vilket ger en faktisk månadsavgift om 3 230 SEK.
 • Planerade avgiftsändringar
  Den nya underhållsplanen kan komma att innebära en mindre avgiftshöjning. Men det är inte klart i dagsläget. (Uppgift kontrollerad 2017-06-26)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Ampeln 11.
 • Allmänt
  Ampeln 11 är en bostadsrättsförening med 33 lägenheter. Adressen är Finn Malmgrens väg 57-63A.
  Fastigheten byggdes 1943 och är K-märkt i näst högsta klass (d v s värdefull ur "historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt).
  Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Stockholms kommun. Avtalet gäller till och med 2023-01-01.

  Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning. Medlemmar utför själva trappstädning och snöskottning efter ett rullande schema.
 • Kommande renoveringar
  För närvarande håller föreningen på att ta fram en 50-årig underhållsplan.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Den nya underhållsplanen kan komma att innebära en mindre avgiftshöjning. Men det är inte klart i dagsläget. (Uppgift kontrollerad 2017-06-26)
 • Gjorda renoveringar
  2016: Renovering av småfel på tak. Trädfällning utfördes och föreningen installerade kärl för komposteringspåsar. Under året såldes en hyresrättslokal som under hösten 2017 ska byggas om till lägenhet, därefter kommer det blir 33 bostadsrättslägenheter i föreningen.
  2014-2015: Renovering av fasad, fönster och portar.
  2007: Relining av horisontella V/A-stammar i källaren.
  2004: Byte av el-stigare och V/A-stammar i kök och badrum, fasadputs samt fönsterrenovering.
  2003: Renovering av tak samt installation av nya maskiner i tvättstugan.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns en tvättstuga i källaren som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en mangel. Det finns även tillgång till cykel- och barnvagnsrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Finn Malmgrens Väg