Mariestadsvägen 8 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Mariestadsvägen 8 - Granne m Skogen!

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
3 175 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mariestadsvägen såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Mariestadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva och lugna Mariestadsvägen bor ni med det bästa läget i Hammarbyhöjden.

Tvärsöver gatan börjar Nackareservatet och via fina koloniträdgårdar tar man sig enkelt ner till närmaste badsjö. Åt andra hållet har ca 2 min promenad kommer man till T-bana som tar er in till Södermalm på mindre än 10 min. Här får ni både närhet till Nackareservatets unika miljö, gångavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad samt närhet till Hammarbyhöjdens centrum.

Nu finns äntligen ett utmärkt tillfälle att förvärva denna välplanerade tvåa i sann Hammarbyhöjden anda. Vardagsrum med plats för både mat-och soffdel samt generöst ljusinsläpp i två vädersträck. Älskvärt kök som har allt du kan önska dig med bra arbets- och förvaringsmöjligheter. Sovrum mot lugn baksida med plats för dubbelsäng samt förvaring. Lägenheten har mycket originaldetaljer samt fina brädgolv från byggåret.

Föreningen har en väldigt god ekonomi och alla större renoveringar är redan utförda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration