Ronnebyvägen 13 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Unik 3:a på Ronnebyvägen - Balkong i Sydväst

Utgångspris
2 595 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
57 kvm
Avgift
3 446 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Budgivning
2 850 000 kr
Visningar
 • Sön 17 dec 12:30-13:00

  Öppen visning

Boka Budgivning

Unik 3:a på 57 kvadratmeter på populära Ronnebyvägen. Den här lägenheten är en av väldigt få lägenheter på Ronnebyvägen som är planerade med 3 rok. Här finns vackra trägolv med holländskt mönster, stambytt badrum, två rymliga sovrum med gott om förvaring samt en trevlig balkong i perfekt sydvästläge. Tak, väggar och snickerier i samtliga rum utom köket är nymålade i maj 2017.

Lägenheten ligger belägen med närhet till Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 20 bilder
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  - Välkomnade hall med gott om förvaring och avhängning i form av en hatthylla och en inbyggd garderob i original. Här finns fina trägolv samt en säkerhetsdörr. Från hallen når man lägenhetens övriga rum på ett mycket välkomnande sätt.

  - Köket har morgonsol och är ljust och trivsamt. Gott om förvaring och snygga materialval. Här erbjuds kolfilterfläkt, spis, ugn, kyl och frys (samtliga från 2010). Praktisk grå plastmatta på golvet. Det finns plats för ett mindre matbord och stolar. Det finns också möjlighet att öppna upp mellan kök och det lilla sovrummet för att återgå till den ursprungliga planlösningen med ett matrum
  angränsande till köket. För den som önskar finns plats att sätta in diskmaskin. Väggarna pryds av en vacker Josef Frank tapet.

  - Vardagsrummet är rymligt med ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Här har du även utgång till bostadens balkong som ligger i bästa sydvästläge med sol från lunch till kväll. Här ryms stor soffgrupp, bokhylla samt matplats för 4-8 personer. Även här finns samma charmiga trägolv som i hallen.

  - Lägenhetens Master Bedroom ligger intill vardagsrummet är rymligt och trivsamt och även det med ekparkett och ljust målade väggar. Sovrummet erbjuder gott om förvaring tack vare tre inbyggda originalgarderober. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och ytterligare förvaringsmöbler för den som önskar.

  -Det mindre sovrummet har också en vacker ekparkett med holländskt mönster och ljusa väggar. Där finns två inbyggda garderober. Rummet rymmer en fullängdssäng åt båda hållen.

  - Badrummet helrenoverades i samband med stambytet 2004 med kakel och klinkergolv. Här finns badrumsskåp, handdukstork, tvättmaskin, dusch samt ett öppningsbart fönster som gör det enkelt att vädra.

  Till lägenheten tillkommer 2 förråd ett mindre och ett större.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  57 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum (2 sovrum)
 • Våning
  1 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1949
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme.
TV/Internet
 • Alla lägenheter är uppkopplade med fiber genom Stockholms Stadsnät. Internet med 200/100 mbit/s ingår i avgiften, hastigheten kan uppgraderas till 1 000 Mbps för 79 kr. Lägenheterna är även anslutna till ComHem, deras analoga grundutbud av TV ingår i avgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen ansvarar för parkeringsplatsen mellan Ronnebyvägen 12 och 38. Platserna hyrs ut för 500 kronor per månad (ny avgift från 2017). Föreningen har även fem mc-platser inomhus som hyrs ut för 120 kronor per månad. Det är kö till parkeringsplatserna, som sköts av HSB Stockholm.
Ekonomi
 • Avgift
  3 446 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1120 kr kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr kr
 • Andel av årsavg.
  0,63211 %
 • Andelstal insats
  0,63211 %
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-11-14.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Avgiften har varit oförändrad i flera år och i nuläget (2017) finns inga planer på avgiftshöjningar. (Uppgift kontrollerad 2017-11-16)
Föreningen
 • Benämning
  BRF Borggården 99.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Borggården 99 består av 163 bostadsrätter och 15 hyresrätter, totalt 178 lägenheter på Ronnebyvägen och Lyckebyvägen i Björkhagen. Vidare finns även 32 lokaler. Föreningen äger marken.

  Ekonomin i föreningen är god. Belåning per kvadratmeter är 3181 kr (2017).

  Besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfbrg99.se/.
 • Kommande renoveringar
  Inga renoveringar finns planerade i närtid. (Uppgift kontrollerad 2017-11-16)
 • Kommande avgiftshöjningar
  Avgiften har varit oförändrad i flera år och i nuläget (2017) finns inga planer på avgiftshöjningar. (Uppgift kontrollerad 2017-11-16)
 • Gjorda renoveringar
  2017 - Upprustning av utemiljön
  2016 - Installation av bredband (fiber) samt totalöversyn av ventilationen.
  2015 - Ny gästlägenhet för föreningens medlemmar.
  2014 - Förbättringsmålning i ett antal trapphus.
  2012 - Ombyggnation av tvättstugan.
  2011: Tvättstugan totalrenoverades.
  2008-2009: Renovering av fasaden och ommålning - alla hus återfick sin ursprungliga färg. Även fönster renoverades under det arbetet.
  2008-2009: Utbyte av balkongräckena.
  2003-2004: Stammar för vatten och avlopp till kök och badrum samt el-stammar byttes. I samband med det renoverades också trapphusen.
  1993: Tak och balkonger renoverades.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Festlokalen
  Bostadsrättsföreningen Borggården 99 erbjuder alla medlemmar och hyresgäster att hyra föreningslokalen på Ronnebyvägen 7 för fester och möten. Lokalen rymmer upp till 30 personer. Kostnad för uthyrning: 200 kr/dygn.

  Stora gästlägenheten
  Den större av föreningens två gästlägenheter ligger på Ronnebyvägen 32 och utgörs av två rum med upp till sex bäddar, kokvrå och badrum. Kostnad för uthyrning: 300 kr/dygn.

  Lilla gästlägenheten
  Den mindre av föreningens två gästlägenheter ligger på Ronnebyvägen 12 och utgörs av ett rum med familjesäng, pentry och badrum. Kostnad för uthyrning: 200 kr/dygn.

  Tvättstugan
  Föreningen har en gemensam tvättstuga. 8 tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Tvättstugan kan bokas elektroniskt.

  Återvinningsrummen
  Föreningen har tre rum för återvinning, vid Ronnebyvägen 13, Ronnebyvägen 30 och Lyckebyvägen 18. Närmsta återvinningscentral finns i Östberga. Kommunens mobila miljöstation kommer regelbundet till Björkhagen.

  Hobbyrummet
  På Ronnebyvägen 10 ligger föreningens hobbyrum. Där kan alla enklare arbeten göras. Rummet är utrustat med verktygsbänk och enklare verktyg.

  Återbruksrummet
  I stället för att kasta användbara saker kan de fortsätta användas av någon annan. Det är bra för miljön och ekonomin, och ett trevligt utbyte grannar emellan. Därför har föreningen ett återbruksrum på Ronnebyvägen 38. Det som kan lämnas är mindre saker, hela och användbara förstås, allt utom kläder. För större saker som soffor, bord och dylikt finns en anslagstavla där du kan sätta upp en lapp om det är något du vill ge bort eller om det är något du behöver.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Laila den 7 december
  RONNEBYVÄGEN 13 / BJÖRKHAGEN / JOHANNESHOV / STOCKHOLM Den har adress var ligger exakt ? och jag undrar om budgivning ingår eller nej? Hälsningar
  Svar från Noah Werede
  Den ligger i björkhagen som ligger i Stockholms kommun. Det finns en karta på vår hemsida. Du får lägga bud om du vill köpa lägenheten ja. Har jag svarat på din fråga? Vänligen Noah Werede Mäklarhuset.

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier