Noah Werede

Mitt namn är Noah Werede och jag har jobbat som mäklare sedan 2011 och är den mäklaren som sålt flest bostäder i Johanneshov de senaste åren. Att få jobba i Johanneshov och Enskede ligger mig varmt om hjärtat då jag själv är bosatt där sedan många år tillbaka.

Egenskaper

Med min lokalkännedom, mitt driv och min erfarenhet gör att jag har alla egenskaper för att just ni ska få en lyckad bostadsaffär - alltid med fokus att nå högsta möjliga slutpris. För att lyckas inom mitt yrke så behöver man vara väldigt målinriktad samtidigt som man vet att resan dit är minst lika viktig som slutmålet. Det är viktigt att varje moment i processen genomförs med hög kvalitet.

Rekommendationer

Idag jobbar jag mestadels på rekommendationer vilket jag har mina underbara kunder att tacka för. Jag ger mig inte förrän både jag och kunderna har nått dit vi vill och ser varje lyckad affär med nöjda säljare och köpare som en seger.

Presentation

Noah Werede Fastighetsmäklare
Noah Werede

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Noah har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 79 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering