Noah Werede - mäklare i Hammarbyhöjden

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (79 omdömen)

Mitt namn är Noah Werede och jag har jobbat som mäklare sedan 2011 och är den mäklaren som sålt flest bostäder i Johanneshov de senaste åren. Att få jobba i Johanneshov och Enskede ligger mig varmt om hjärtat då jag själv är bosatt där sedan många år tillbaka.

Egenskaper

Med min lokalkännedom, mitt driv och min erfarenhet gör att jag har alla egenskaper för att just ni ska få en lyckad bostadsaffär - alltid med fokus att nå högsta möjliga slutpris. För att lyckas inom mitt yrke så behöver man vara väldigt målinriktad samtidigt som man vet att resan dit är minst lika viktig som slutmålet. Det är viktigt att varje moment i processen genomförs med hög kvalitet.

Rekommendationer

Idag jobbar jag mestadels på rekommendationer vilket jag har mina underbara kunder att tacka för. Jag ger mig inte förrän både jag och kunderna har nått dit vi vill och ser varje lyckad affär med nöjda säljare och köpare som en seger.

Presentation

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Noah Werede Fastighetsmäklare
Noah Werede

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.