Thunbergsgatan 12, 3tr / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
174 477
Boarea
42 kvm
Avgift
3 763 kr/mån
Driftkostnad
410 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Thunbergsgatan 12, 3tr såldes av oss 2014-05-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en välplanerad och ljus 2:a med om 42 väldisponerade kvadratmeter! Ytskiktsrenoverad 2014 med nymålade väggar i vitt, nytt golv i ljus kulör, klinkers i hallen samt trall på balkongen i soligt sydvästläge. Hela lägenheten andas ljus och modernitet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum förstärker lägenhetens sociala atmosfär. Nya badrumsmöbler i det annars mycket stilrena badrummet samt ett välutrustat kök som är renoverat i en tidlös stil. Sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till den fantastiska balkongen med soltimmar från förmiddag till eftermiddag/ kväll.

Här bor ni nära innerstaden och tar er dit med flertalet kommunikationer, T-bana inom gångavstånd bl.a. Nära till natur och grönska. Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig! Bör upplevas på plats, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.