Tidaholmsvägen 41

Tidaholmsvägen 41

Slutpris

2 500 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Tidaholmsvägen 41


Slutpris
2 500 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Charmig och högt belägen tvåa med en underbar stor, solig och charmig balkong

Välkommen till en tvårumslägenhet på Tidaholmsvägen 41! Här möts du av en charmig, högt belägen och insynsskyddad bostad om 55 kvadratmeter. Dessutom har lägenheten öppen spis, vackra golv, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. 

Här välkomnas vi av en funktionell, inbjudande och rymlig hall, och lite längre in finner vi ett rymligt, praktiskt och funktionellt kök med ljusa väggar och vackert mönstrad tapet och linoleumgolv. Vidare finns här ett trivsamt, rymligt, ljust och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fönster åt två håll, stora fönster som släpper in solens strålar, öppen spis, stora, lättmöblerade ytor, plats för många gäster, tidstypiska detaljer och naturlig plats för soffa och soffbord och generös takhöjd. Lägenheten har ett sovrum och ett fräscht och litet men funktionellt badrum som är utrustat med toalett, duschvägg, förvaringsskåp och handfat.


Boarea
55 kvm
Avgift
5 800 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-08

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Tidaholmsvägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Tidaholmsvägen.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.