Långjökelgatan 12 / Kistahöjden / Kista / Stockholm

Nybyggt hus i tre våningar, perfekt boende för den stora familjen!

Utgångspris
8 900 000 kr
Boarea/biarea
221,7/47,6 kvm
Tomtarea
347 kvm
Rum
10 rum (7 sovrum)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Visningar
 • Tis 2 jun 17:30-18:00

  Öppen visning / Öppen visning, anmäl dig gärna så håller vi dig informerad. Välkommen!

Boka Budgivning
Läs mer om budgivning

Nu finns chansen att förvärva detta arkitektritade stenhus på tre våningar som har en totalyta om 270 kvm med stilrena linjer och trivsam arkitektur tillsammans med en modern känsla. Perfekt för den stora familjen, en trea om 80 kvm finns i nedre plan för uthyrning. Bakom denna detaljrika fasad finner du b.l.a. ett högkvalitativt kök med lyxig känsla och en stor köks-ö, integrerat med umgängesrum vilket skapar en social känsla att umgås i goda vänners lag. På entréplan och övre plan finns det totalt fem generösa sovrum, allrum, två badrum varav ett med bastu och två trädäckade altaner för trevlig gemenskap med släkt och vänner under sommarhalvåret. I nedre plan finns det även en egen lägenhet om ca 80 kvm, tre rum och kök med egen ingång samt direkt utgång till en altan med plats för loungegrupp, växter och grill om så önskas. Lägenheten har ett kvalitativt kök och ett helkaklat fräscht badrum med en stor duschhörna. I källarplan finner ni också en tvättstuga med tvättpelare och torkskåp samt arbets- och avlastningsytor. Vattenburen golvvärme i hela huset. Öppen fiber indragen.

Bo på ett mycket bra läge i ett helt nybyggt område i Kistahöjden! Ungefär 200 meter bort från bostadsområdet kommer det finnas en busshållplats där bussen tar dig till bl.a. Kista och sedan tar T-banan dig vidare till Stockholm City på endast 17 minuter. Åker du bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid, med bil eller flygbuss.

En nybyggd, mycket bra, förskola har upprättats i området, denna ligger ca 100 mfrån huset där det ännu finns gott om plats för barn i alla åldrar.
Tag chansen att bo bara en kvart från stan med härliga grönska runt knuten, nära till shopping, badhus och 4H-gård.

Detta boende måste upplevas på plats! Varmt välkomna!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 35 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  Entréplan:

  Entré:
  Den välkomnande entrén erbjuder gott om svängrum och utgör husets nav och leder er vidare in i huset! Här finns ypperliga utrymmen för tamburmajor eller andra ställningar om så önskas. Stora gråa klinkersplattor på golvet och målade väggar i ljus kulör. Häng av er jackan och stig på!

  Kök:
  Högkvalitativt kök från Epoq med lyxig känsla, som inbjuder till matlagning och umgänge i goda vänners lag. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys (Electrolux), induktionshäll (extra bred), fläkt, två kombiugnar (Electrolux), och inbyggd diskmaskin (Electrolux). Mycket goda arbets-och avlastningsytor samt gott om förvaringsutrymmen i såväl över-och underskåp bakom vita högblanka fronter. Inbyggda spotlights i taket och en praktiskt köksö som ger plats för ytterligare förvaring och avlastning. De stora fönsterpartierna samt den öppna planlösningen mot vardagsrummet bjuder på ett flödande ljusinsläpp som reflekteras fint mot de ljusa väggarna och ekparketten.

  Vardagsrum:
  Generöst rum med ljusa väggar och ekparkett som idag disponeras som sällskapsrum. Här finns gott om plats för soffgrupp, fåtöljer, mediamöbel och andra trivselmöbler. Rikligt med ljusinsläpp genom flertalet stora fönsterpartier och mitt i rummet finner ni också en öppen spis som ger extra komfort och värme under vinterhalvåret.

  Rum:
  Generöst rum som går att nyttja som tex. sovrum eller kontor om så önskas. Vita väggar och parkett på golvet samt ett stort fönster.

  Badrum med tillhörande bastu:
  Lyxigt badrum med grå klinkerplattor på golvet och stora vita kakelplattor på väggarna. Badrummet innehåller en stor duschhörna med regndusch och vikbara väggar i klarglas, handfat med kommod med lådor samt wc-stol. Underliggande skön golvvärme ger extra komfort. Tillhörande finner ni även en härlig bastu.

  Övre plan:

  Fyra sovrum:
  Fyra generösa sovrum med rymliga fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Parkett på golvet samt ljus färgsättning på väggarna.

  Allrum:
  Rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp, fåtölj, mediamöbel eller andra möblemang. Parkett på golvet och ljusa väggar.

  Altan:
  Direkt anslutning från allrummet till husets trälagda altan. Här finns gott om plats för sittgrupp för flertalet personer, krukväxter eller andra möblemang om så önskas. Här kan man sitta och känna in lugnet med en kopp kaffe på morgonen eller ett glas vin på kvällen.

  Badrum:
  Helkaklat toppfräscht badrum med grå klinkers och vita kakelplattor på väggarna. Badkar, mörk kommod med flertalet lådor, spegelskåp och wc-stol. Underliggande skön golvvärme för er bekvämlighet.

  Nedre plan:

  Lägenhet om ca 80 kvm, 3 r.o.k med egen ingång och tillhörande trälagd altan:

  Hall:
  Välkomnande hall erbjuder gott om svängrum. Här finns ypperliga utrymmen för tamburmajor eller andra ställningar om så önskas. Stora gråa klinkersplattor på golvet och målade väggar i ljus kulör

  Kök:
  Högkvalitativt kök med maskinell utrustning i form av inbyggd diskmaskin (Electrolux), induktionshäll, ugn samt hel kyl/frys (Electrolux). Mycket goda arbets-och avlastningsytor samt gott om förvaringsutrymmen i såväl över-och underskåp bakom vita högblanka fronter. Inbyggda spotlights i taket och en praktiskt köks-ö som ger plats för ytterligare förvaring och avlastning. De stora fönsterpartierna samt den öppna planlösningen mot vardagsrummet bjuder på ett flödande ljusinsläpp som reflekteras fint mot de ljusa väggarna och ekparketten.

  Vardagsrum:
  Generöst rum med ljusa väggar och ekparkett med öppen social planlösning mot köket. Här finns gott om plats för soffgrupp, fåtöljer, matgrupp, mediamöbel och andra trivselmöbler. Rikligt med ljusinsläpp genom flertalet stora fönsterpartier samt utgång till en stor härlig altan med trätrall med plats för stor lounge-grupp, grill och växter om så önskas.

  Två st sovrum:
  Två st generösa sovrum med rymliga fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Parkett på golvet samt ljus färgsättningar på väggarna.

  Badrum:
  Helkaklat toppfräscht badrum med grå klinkers och vita kakelplattor på väggarna. Stor duschhörna med vikbara väggar i klarglas, mörk kommod med flertalet lådor, spegelskåp och wc-stol. Underliggande skön golvvärme för er bekvämlighet.

  -----

  Tvättstuga:
  Rymlig tvättstuga utrustad med tvättpelare, arbets- och avlastningsytor, två st torkskåp samt skåp för förvaring. Klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  221,7 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Biarea:
  47.6 kvm
 • Totalareal:
  347 kvm
 • Rum:
  10 (7 sovrum)
 • Fastighetsbeteckning
  STOCKHOLM GRINDAVIK 10
 • Tillträde:
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  2-planshus med souterrängvåning
 • Byggnadsår:
  2018
 • Kommentar, byggnad
  Vattenburen golvvärme i hela huset. Larm är installerat.
 • Grundmur:
  Betong
 • Grund:
  Platta på mark
 • Stomme:
  Betong
 • Bjälklag:
  Betong
 • Fasad:
  Träfasad
 • Takbeklädnad:
  Papp
 • Utv plåtarbeten:
  Plåt
 • Fönster:
  3-glasfönster
 • Ventilation:
  Mekanisk frånluft
 • Skorstenstyp:
  Skorsten av plåt
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
  Ålder: 2018
  Märke på värmeanläggning: Comfortzon
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Öppen fiber indragen och betald.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Två uteplatser samt balkong
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  2 platser på uppfart stenlagd uppfart.
Gemensamhetsanläggningar
 • Stockholm Vatnajökel Ga:2, Stockholm Vatnajökel Ga:3
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  347 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Planbestämmelser
  Kistahöjden, Detaljplan (Beslutsdatum: 20120119, Registreringsdatum: 20060615)
Övrigt
 • Varmt välkomna till Kistahöjden som är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. Bo direkt till naturmark med och hällar, där Kistahöjden bjuder in till promenader, joggingstråk etc. Nybyggd förskola precis i anslutning samt rackethall och träningscenter i närheten av området. Bo på ett mycket bra läge i ett helt nybyggt område i Kistahöjden! Ungefär 200 meter bort från bostadsområdet kommer det finnas en busshållplats där bussen tar dig till bl.a. Kista och sedan tar T-banan dig vidare till T-centralen på endast 17 minuter. Åker du istället bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid.
Ekonomi

 • Taxeringsvärde
  1 356 000 kr (Fastställt avseende år 2018)
 • Byggnadsvärde:
  0 kr
 • Markvärde:
  1 356 000 kr
 • Typkod:
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform:
  Tomt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Ekonomi
Taxeringsvärde
1 356 000 kr (Fastställt avseende år 2018)
Byggnadsvärde :
0 kr
Markvärde :
1 356 000 kr
Typkod
210 Småhusenhet, tomtmark
Upplåtelseform :
Tomt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Icha Icha
  305 m
  Ost på burk
  437 m
  Kista pizzahörnet
  470 m
  McDonald's
  517 m
 • Skolor
  Kistahöjdens Förskola
  95 m
  Inspira - Förskolan Fröhuset
  550 m
  Kista Gårds förskola
  566 m
  Inspira - Förskolan Love
  587 m
  Fryshuset Husby
  664 m
 • Mataffärer
  ICA Supermarket
  864 m
  Kista Grossen
  1,2 km
  Lidl
  1,27 km
  MATKANONEN
  1,31 km
 • Kommunikationer
  Kistahöjden
  400 m
  Kista gård
  514 m
  Norgegatan
  584 m
  Lillebovägen
  634 m
  Poppelvägen
  655 m
 • Tågstationer
  Helenelund station
  1,34 km
  Sollentuna station
  1,8 km
  Häggvik station
  3,48 km
  Spånga station
  4,03 km
  Barkarby
  4,13 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 1,46 km
 • 5 min
 • 6 min
 • 23 min
 • Hav
 • 2,17 km
 • 6 min
 • 13 min
 • 45 min
 • Tågstation - Helenelund station
 • 1,34 km
 • 8 min
 • 7 min
 • 22 min
 • Hållplats - Kistahöjden
 • 400 m
 • 1 min
 • 3 min
 • 8 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn