Aspviksvägen 4 / Aspvik / Kungsängen / Upplands-Bro

LANTLIG IDYLL MED NÄRHET TILL CENTRUM

Slutpris
2 450 000 kr
Referensnummer
139 334
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
27 535 kr/år
Tomtarea
1 796 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan + loft
Såld
2014-03-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Aspviksvägen 4 såldes av oss 2014-03-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aspvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mindre villa i lantlig idyll med högt fint läge. Huset byggdes -96 och har en boyta på ca 60 m², ett loft på ca 12 m² och ett uterum om ca 20 m². Rymligt kök med braskamin och stor öppning mot vardagsrummet. Fint uterum med stora fönsterpartier, här sitter en luftvärmepump. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett rymligt sovrum intill vardagsrummet samt loftet som också används som sovrum. Vacker stor sluttande trädgård med fina planteringar, fruktträd och plan gräsmatta för lek. Tomten angränsar mot skogsparti och ligger i ett lugnt, lantligt område men ändå nära Kungsängen centrum. Ca 10 minuters promenad till bussförbindelser mot Kungsängen och även Bro centrum. På tomten finns gäststuga, två stora förråd. Grusad entré med god plats för flertalet bilar. Besiktigat!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.