Bomullsvägen 24 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

2 NYA BADRUM!

Slutpris
3 250 000 kr
Referensnummer
107 333
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
38 344 kr/år
Tomtarea
462 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Bomullsvägen 24 såldes av oss 2014-01-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor villa med fantastiskt läge mot skogen! Längst ner på gatan med naturen som granne! 2 st. mycket fräscha, helkaklade badrum. Ett från 2007 med praktisk dusch, det andra från 2013 med stort bubbelbadkar. Härligt vardagsrum i vinkel med god plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Groventré med tvättstuga, ett stort sovrum samt köket rymmer också entréplanet. Ovanvåningen består av två mycket stora sovrum samt ett allrum med arbetshörna. Sovrummet mot framsidan går lätt att dela av till två sovrum om så önskas. Tre uteplatser med solläge hela dagen och inpå kvällen. Bilen parkeras på uppfarten eller i garaget intill huset. Lugnt och stillsamt område med gång och cykelavstånd till förskolor och skolor. Kort promenad till stormarknad och bussförbindelser till Kungsängen centrum. Besiktigat!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.