Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Cellovägen 1

Äntligen ett enplanshus till salu, dessutom på underbar hörntomt!

Pass på! Äntligen ett enplanshus till salu, dessutom på en helt underbar hörntomt! Mycket välskött hus i lagom storlek med dubbla rejäla uteplatser, två fina helkaklade badrum, fräscht kök från Puustelli, hall med klinker och golvvärme, garage, förråd, uteförråd, marksten till entrén, bred asfalterad uppfart, luftvärmepump, FDX värmeväxlare, fiber indraget, infälld takbelysning både invändigt och utvändigt och mycket mer! En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskola och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Stenkast till restaurang, närlivs och pizzeria. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Huset är besiktigat och energideklarerat samt har genomfört radonmätning - se pdf:er. Tillträde i november/december eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Cellovägen 1
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea: 113 kvm
Driftkostnad: 27 065 kr/år
Tomtarea: 862 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Cellovägen