Cellovägen 1 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Äntligen ett enplanshus till salu, dessutom på underbar hörntomt!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
113 kvm
Driftkostnad
27 065 kr/år
Tomtarea
862 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Cellovägen såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Cellovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pass på! Äntligen ett enplanshus till salu, dessutom på en helt underbar hörntomt! Mycket välskött hus i lagom storlek med dubbla rejäla uteplatser, två fina helkaklade badrum, fräscht kök från Puustelli, hall med klinker och golvvärme, garage, förråd, uteförråd, marksten till entrén, bred asfalterad uppfart, luftvärmepump, FDX värmeväxlare, fiber indraget, infälld takbelysning både invändigt och utvändigt och mycket mer! En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskola och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Stenkast till restaurang, närlivs och pizzeria. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Huset är besiktigat och energideklarerat samt har genomfört radonmätning - se pdf:er. Tillträde i november/december eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration