Enbärsvägen 7, 3 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
167 623
Boarea
97 kvm
Avgift
6 074 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enbärsvägen 7, 3 tr såldes av oss 2014-01-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING!
Välkommen till en mycket fräsch och välplanerad 4:a ! Högt och fint läge med härligt ljusinsläpp. Tre rejäla sovrum där två av dessa har ingång till klädkammare. Vitt snyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymlig balkong i sydväst. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett härligt badkar. Separat helkaklad wc. Mycket uppskattat område med gång och cykelavstånd till Lillsjön med bad om sommaren och skridskoåkning om vintern. Nya idrottsanläggningen, livsmedelsbutik, förskola och skola ligger också i närområdet. En ägare sedan 2011 då första inflyttning skedde. För enkelhetens skull finns hiss och bilen parkeras utanför huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.