Fajansstigen 52 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

NYTT UTERUM I SÖDER!

Slutpris
2 330 000 kr
Referensnummer
135 493
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
30 956 kr/år
Tomtarea
156 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Fajansstigen 52 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdat och trevligt radhus i barnvänligt område! Ommålat utvändigt samt ny panel och tak på framsidans förråd från 2013. Nytt mycket fint uterum, även det från 2013, läge söder. Fiber indraget till huset. Genomgående fräscha ytskikt. Ljust kök med utgång till en stor altan i skyddat läge. Hall med klinker och golvvärme vid entrén. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till uterummet. Ovanvåningen har 4 sovrum varav ett med utgång till balkong. Ett av sovrummen används idag som walk i closet. Här finns även badrum med både dusch och badkar. Fantastiskt område för barnfamiljer med lek på gården samt gångavstånd till både förskola och skola. Närhet till natur, mataffär och bussförbindelser till Kungsängen centrum. Garaget i länga. Besiktigat!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.