Gabardinvägen 8 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

FRÄSCHT TVÅPLANSHUS!

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
30 373 kr/år
Tomtarea
335 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Gabardinvägen såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Gabardinvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en riktigt bra familjevilla i ett populärt och barnvänligt område! Mycket ompysslat och välvårdat hus om 152 m² med en uppvuxen och insynsskyddad friköpt trädgårdstomt. Fin takförsedd altan med trädäck i soligt söderläge. Huset är rymligt och har 4-5 sovrum samt både vardagsrum och stort allrum i vinkel, vilket är avdelbart till ytterligare ett sovrum. Nya fönster, persienner och balkongdörrar i hela huset 2008 samt utbyggt taksprång vilket är både praktiskt och snyggt. Vind med golv och plats för förvaring. Bastu! Eldriven fjärrstyrd garageport! Luftvärmepump från 2003 och högeffektiv pelletskamin installerad 2014 samt värmeväxlare ger låg drift! Garage med vidbyggt förråd. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.