Gabardinvägen 8

Gabardinvägen 8

Slutpris

3 050 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Gabardinvägen 8


Slutpris
3 050 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

FRÄSCHT TVÅPLANSHUS!

Varmt välkommen till en riktigt bra familjevilla i ett populärt och barnvänligt område! Mycket ompysslat och välvårdat hus om 152 m² med en uppvuxen och insynsskyddad friköpt trädgårdstomt. Fin takförsedd altan med trädäck i soligt söderläge. Huset är rymligt och har 4-5 sovrum samt både vardagsrum och stort allrum i vinkel, vilket är avdelbart till ytterligare ett sovrum. Nya fönster, persienner och balkongdörrar i hela huset 2008 samt utbyggt taksprång vilket är både praktiskt och snyggt. Vind med golv och plats för förvaring. Bastu! Eldriven fjärrstyrd garageport! Luftvärmepump från 2003 och högeffektiv pelletskamin installerad 2014 samt värmeväxlare ger låg drift! Garage med vidbyggt förråd. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er.


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
30 373 kr/år
Tomtarea
335 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-02-26

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Gabardinvägen såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Gabardinvägen.

Boka värdering
Anna Lordin, assistent i Kungsängen

Anna Lordin

Assistent

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.