Hallonvägen 8, 1 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

5a med fint läge och balkong i väst!

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
144 944
Boarea
115 kvm
Avgift
5 474 kr/mån
Driftkostnad
159 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen 8, 1 tr såldes av oss 2014-02-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISNINGEN ÄR INSTÄLLD - LÄGENHETEN ÄR SÅLD!
5:a i områdets enda länga med balkong i väst mot grönområde! Fantastiskt läge, fritt mot både fram- och baksidan. Tibble är mycket uppskattat för barnfamiljen. Vacker natur från balkong, vardagsrum och tre av sovrummen. Två badrum med våtrumsmatta/våtrumstapet, ett av dessa har ingång till egen tvättstuga. Ljust kök med stor matplats och insynsskyddat läge. Hallen har en ny säkerhetsdörr, är rymlig med garderober och hatthylla. Områdets gemensamma tvättstuga ligger mitt emot entrén. Förrådet ligger intill lägenheten. Mycket barnvänligt med närhet till förskola och skola. Livsmedelsbutik finns i närområdet och goda bussförbindelser till Kungsängen centrum om promenaden känns för lång. Lillsjön med vackert bad ligger i närområdet, så även Mälaren med bad och båtklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.