Hallonvägen 22, 1 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

3:A MED BALKONG I VÄST!

Slutpris
1 555 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 107 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen 22, 1 tr såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smart planerad 3:a om 84 m² i uppskattade Tibble! Populär planlösning med möblerbar hall, ljust arbetskök med matplats invid fönster, rymligt vardagsrum samt 2 bra sovrum. Både stort badrum med fönster samt separat gäst WC. Balkong i härligt västerläge ger sol under eftermiddagen och kvällen. Flertalet garderober ger gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten och det finns även ett eget externt förråd bekvämt beläget i anslutning till entrén. Säkerhetsdörr! Mycket stabil och välskött HSB förening med låg belåning och genomförd stamrenovering. Nära buss, parkering, matbutiker, förskolor, skola samt härliga strövområden och bad i fin natur. Över 17 000 kr i rep-fonden!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2013) : ca 1 500 kr

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.