Hjortronvägen 43, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

DUBBLA UTEPLATSER

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
117 398
Boarea
67 kvm
Avgift
3 189 kr/mån
Driftkostnad
107 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-03-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen 43, bv såldes av oss 2014-03-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalrenoverad och mycket fräsch 2:a med dubbla uteplatser. Hela lägenheten går i vitt och svart med enhetligt golv samt målade/tapetserade väggar. Badrummet renoverades i januari 2014, även det i vitt och svart. Praktisk klädkammare med ingång från både hall och sovrum. Framsidans uteplats är utbyggd och ligger i väst. Baksidans uteplats i öst är nybyggd och nås idag endast från utsidan. Det går lätt att installera en altandörr och ett mindre fönster från sovrummet före enklare access. Extra förråd finns i trapphuset intill lägenheten. Mycket bra föreningen med god ekonomi. Kort promenad till livsmedelsbutik och bussförbindelser mot Kungsängen centrum om promenaden känns för lång.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.