Hjortronvägen 15, 1tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

BALKONG I VÄST!

Slutpris
1 295 000 kr
Referensnummer
144 269
Boarea
84 kvm
Avgift
4 046 kr/mån
Driftkostnad
390 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen 15, 1tr såldes av oss 2014-08-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt gavelläge på 1 tr i låghus. Balkong med kvällssol! Omtyckt planlösning med två sovrum, stort kök, wc samt ett badrum som rymmer badkar och egen tvättmaskin. Vardagsrummet har utgång till balkong i väst. Förråd i trapphuset intill lägenheten. Lägenheten är i behov av modernisering. Föreningen erbjuder tvättstugor, lekparker, snickarverkstad och samlingslokal mm. Solid och välskött HSB förening med god ekonomi. Stamrenoverad. Mycket barnvänligt område, närhet till förskola och skola. Runt knuten finns livsmedelsbutik och bussförbindelser till Brunna samt Kungsängen centrum. Direktbuss till Kista trafikerar området. Mycket uppskattat område med vacker natur och bad vid Lillsjön och Mälaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.