Sök Meny
Såld

Kungsängen - Tibble / Hjortronvägen 43, bv

Renoverad fin 2:a med dubbla uteplatser. Renoverat badrum från 2014.

Ring för visning 076 877 15 30 Välkommen till en 2:a på markplan med två uteplatser, förmiddagssol på baksidan och eftermiddagssol på entrésidan. Renoverat badrum från 2014 med våtrumsmatta och målad väv. Ljust kök med plats för matbord intill fönster. Bostaden har genomgående enhetligt golv och väggar i vitt och svart. Klädkammare för ytterligare förvaring samt förråd i anslutning till lägenheten. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Stabil uppskattad förening i lugnt område. Bostadsrättsföreningens är lågt belånad, 1441 kr per m² bostadsyta (årsredovisning 2015). Inre reparationsfond på 4 823 kr som får användas av köparen. Tibble är ett populärt område med närhet till naturen och Lillsjön, livsmedelsbutik finns på promenadavstånd och idrottsplats finns på kort avstånd. Buss till Kungsängens centrum med allt utbud som kan önskas och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 28 minuter.

Sponsrade länkar
Kungsängen / Tibble
Hjortronvägen 43, bv
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 318 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hjortronvägen