Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Hjortronvägen 43, bv

Renoverad fin 2:a med dubbla uteplatser. Renoverat badrum från 2014.

Ring för visning 076 877 15 30 Välkommen till en 2:a på markplan med två uteplatser, förmiddagssol på baksidan och eftermiddagssol på entrésidan. Renoverat badrum från 2014 med våtrumsmatta och målad väv. Ljust kök med plats för matbord intill fönster. Bostaden har genomgående enhetligt golv och väggar i vitt och svart. Klädkammare för ytterligare förvaring samt förråd i anslutning till lägenheten. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Stabil uppskattad förening i lugnt område. Bostadsrättsföreningens är lågt belånad, 1441 kr per m² bostadsyta (årsredovisning 2015). Inre reparationsfond på 4 823 kr som får användas av köparen. Tibble är ett populärt område med närhet till naturen och Lillsjön, livsmedelsbutik finns på promenadavstånd och idrottsplats finns på kort avstånd. Buss till Kungsängens centrum med allt utbud som kan önskas och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 28 minuter.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Hjortronvägen 43, bv
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 318 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hjortronvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.