Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Hjortronvägen 43, bv

Renoverad fin 2:a med dubbla uteplatser. Renoverat badrum från 2014.

Ring för visning 076 877 15 30 Välkommen till en 2:a på markplan med två uteplatser, förmiddagssol på baksidan och eftermiddagssol på entrésidan. Renoverat badrum från 2014 med våtrumsmatta och målad väv. Ljust kök med plats för matbord intill fönster. Bostaden har genomgående enhetligt golv och väggar i vitt och svart. Klädkammare för ytterligare förvaring samt förråd i anslutning till lägenheten. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Stabil uppskattad förening i lugnt område. Bostadsrättsföreningens är lågt belånad, 1441 kr per m² bostadsyta (årsredovisning 2015). Inre reparationsfond på 4 823 kr som får användas av köparen. Tibble är ett populärt område med närhet till naturen och Lillsjön, livsmedelsbutik finns på promenadavstånd och idrottsplats finns på kort avstånd. Buss till Kungsängens centrum med allt utbud som kan önskas och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 28 minuter.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Hjortronvägen 43, bv
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 318 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hjortronvägen