Högnäsvägen 17 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

FINT PARHUS I POPULÄRT OMRÅDE!

Slutpris
3 200 000 kr
Referensnummer
205 595
Boarea/biarea
114/9 kvm
Driftkostnad
27 559 kr/år
Tomtarea
355 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan i souterräng
Såld
2014-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Högnäsvägen såldes av oss 2014-11-12. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Högnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust och fint parhus på friköpt tomt i populära Sylta/Lillsjön! Utmärkt hörnläge ger extra stor trädgård på framsidan. Dubbla uteplatser med ny trätrall samt gräsmatta på båda sidor om huset. Bra planlösning! Entréplan består av hall, kök med matplats, vardagsrum, stort förråd och ett mycket snyggt nytt helkaklat duschrum med tvättutrymme, välgjort med lyxiga detaljer! 3 sovrum, gästrum/allrum med utgång till altan, hall, klädkammare och badrum på övre plan. Ytskikten är fräscha, genomgående ljus laminat samt vitmålade väggar och några rum med fondtapeter. Gott om förvaring i externt förråd på framsidan. Carport samt plats för ytterligare 1 bil på uppfarten, gästparkering finns precis över gatan. Fiber indraget. Mycket barnvänligt område med lekpark och kort promenad ner till härliga Lillsjön med gemensam brygga. Även nära badplats, natur, buss, förskola och Lillsjöskolan. Besiktigat och energideklarerat. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.