Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Kadriljvägen 6

Utbyggt parhus i fint skick och läge!

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! KAN VISAS/SÄLJAS INNAN PLANERAD VISNING! VÄLKOMMEN!
Parhuset med stort P! Kanonläge mitt i barnvänliga Brunna och granne med allmänning! I utbyggnaden, som har golvvärme, finns ett stort helkaklat badrum med tvättavdelning, hörnbadkar och spotlights i taket samt ett arbetsrum. Välkomnande ljus hall, hemtrevligt kök, luftigt vardagsrum, fräscht duschrum, 4 bra sovrum och ett väl tilltaget vindsutrymme som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Huset har nya isolerglasfönster 2016 i samtliga rum och i utbyggnaden 2003, träpanelen utbytt på husets kortsida 2016, ny ytterdörr 2016 med ett praktiskt kodlås från Yale Doorman, fiber indraget 2015, mekanisk frånluft, pelletskamin 2008, varmvattenberedare 2008 och luftvärmepump 2015. Trädgårdssida med gräsmatta, körsbärsträd, jordgubbar och rabarber m.m. - allt omgärdas av en tät häck som ger en härlig insynsskyddad oas! Här finns en mysig uteplats med trätrall och markis i söderläge samt ett förråd. Även en trevlig uteplats med trätrall och staket på husets entrésida. Vidbyggt garage med gjutet betonggolv och riktiga garagedörrar. Utanför finns en asfalterad och en grusad p-plats. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Huset är besiktigat och energideklarerat samt har genomfört radonmätning - se pdf:er. Tillträde i oktober eller enligt överenskommelse. Väl mött!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Kadriljvägen 6
Slutpris: 3 800 000 kr
Boarea: 120 kvm
Driftkostnad: 29 105 kr/år
Tomtarea: 274 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Kadriljvägen