Mosaikvägen 2

Mosaikvägen 2

Slutpris

4 220 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Mosaikvägen 2


Slutpris
4 220 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Mosaikvägen 2

Trevligt kedjehus med villakaraktär genom att det är byggt på en hörntomt med extra tomtyta. Huset har ett av områdets bästa läge genom sin insynskyddade baksida mot skog och inget hus framför sig. Den extra tomtytan gör det möjligt att få fler parkeringsplatser och förvaring av t.ex husbil, båt. Huset är välplanerat och har rymlig hall, 4,5 sovrum, dubbla bad/duschrum, tvättstuga, rymligt kök och vardagsrum med utgång mot altan och skogsremsa i västerläge.

Mycket goda förvaringsmöjligheter i garage, förråd och vind samt tillbyggt isolerat cykelstall och snickarbod. Tillbyggt balkongrum för t.ex småbarnsrum/minikontor/klädkammare. Skyddade entréer av plasttak och vindfångsvägg med dörr. Fiber och TV-antenn. Braskamin.

För den som vill sätta sin prägel på huset vid en renovering så finns många alternativa planlösningar och ingen av innerväggarna är bärande.

Beläget i Brunna som är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya och omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till bad i Ryssgraven och till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Buss i närheten som tar dig till pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
31 454 kr/år
Tomtarea
713 kvm
Rum
5,5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Mosaikvägen såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Mosaikvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.