Kronogårdsvägen 12 / Skälby / Kungsängen / Upplands-Bro

FANTASTISK HÄSTGÅRD!

Slutpris
8 850 000 kr
Boarea
250 kvm
Driftkostnad
43 526 kr/år
Tomtarea
7 678 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Kronogårdsvägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kronogårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en underbar mindre hästgård med en mycket tilltalande villa om 250 m², byggd 2008, med ogenerat lantligt läge! Påkostade materialval, ljust och fräscht. Väl tilltagna ytor, här har det större sällskapet gott om plats att umgås framför den öppna spisen. Vitt fint kök från HTH med stor köksö. 4 rejäla sovrum varav det ena med eget badrum och utgång till altanen. Ytterligare 2 fantastiskt fina badrum samt separat tvättstuga med groventré. Dubbelgarage och grusad uppfart med plats för flera bilar. Tomten om 7 700 m² består av lummig betesmark med hagar som sträcker sig runt hus och stall, här kan du klappa hästarna direkt från den ca 100 m² stora verandan. Rejäl lada varav en del är stall för 4 storhästar. Byggnaden har många möjligheter till hyresintäkt! Även passande bil och båt meck/vinterförvaring eller verksamhet av olika slag. Endast ett par minuter bilväg till Kungsängen centrum med pendeltåg (kvartstrafik) till Stockholm C. Närhet till badplatser i Mälaren, strövområden, hästgårdar, båtplatser samt ett par av Sveriges bästa golfbanor. Upplands-Bro är en naturskön växande kommun med mycket på gång, bland annat välkomnar vi Täby galopp hit. Besiktigat och energideklarerat! Fastigheten bör ses och upplevas, endast bokade visningar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.