Kvartsstigen 12 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

Trivsamt hus i barnvänlig idyll!

Slutpris
3 860 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
37 750 kr/år
Totalareal
213 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvartsstigen såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kvartsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pass på! Populär husmodell på friköpt tomt i eftertraktade Lillsjöområdet! Ypperligt läge långt in i området och granne med parken och lekplatsen! Trevlig sydvästvänd atriumgård med rejäl uteplats byggd 2009 i insynsskyddat läge. Mysig täljstenskamin från 2013 i det nyrenoverade vardagsrummet 2019, fint och ljust IKEA kök från 2009, fräsch helkaklad tvättstuga från 2009, trevligt badrum med sjösten och golvvärme och fyra ordentliga sovrum. Huset har även ett yttertak från 2010, målad och delvis utbytt träpanel 2011 samt varmvattenberedare och luftvärmepump från 2008. P-plats i garagelänga med el, två extra p-tillstånd, kabel-tv och bredband via Com Hem ingår i samfällighetsavgiften. Kort promenad till förskola, skola, buss, matbutik, bad och fiske i sjöar, vacker natur och idrottsplats med konstfrusen is. Bussen ansluter till pendeltåget nere i Kungsängen centrum som går i kvartstrafik. Tågresan in till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Lillsjön

Naturskönt område med motionsspår och en kort promenad till Lillsjön med badplats om sommaren och skridskoåkning om vintern. Gångavstånd till förskola och skola.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.