Lennartsnäs Körsvik 2 / Lennartsnäs / Kungsängen / Upplands-Bro

Fritidshus i lantlig idyll vid Mälaren!

Slutpris
2 860 000 kr
Referensnummer
107 181
Boarea
57 kvm
Tomtarea
4 958 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan + oinredd vind
Såld
2014-09-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lennartsnäs Körsvik 2 såldes av oss 2014-09-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lennartsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidshus i vackra Körsvik, Lennartsnäs. Huset är i stort behov av renovering! Fint läge i lantlig idyll med ca 100 meter till Mälarens vatten. Stor tomt på nästan 5000 m². Möjlighet att anlägga brygga finns. Huset består av tre rum och ett mindre kök samt en ovanvåning med ett rum och förvaringsmöjlighet om renovering sker. Här erbjuds ett lugn med en nära granne samt naturen och Mälaren runt knuten. Endast ca 6.5 km till Kungsängen centrum.

OBS! Det är enkelväg sista biten till fastigheten varför slottiden för inkommande trafik är satt till kl. 12:00-12:15 för Er som tänkt närvara på den allmänna visningen. Efter det är vägen stängd för ingående trafik. Vänligen respektera detta, tack på förhand!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.