Lennartsnäsvägen 17 / Lennartsnäs / Kungsängen / Upplands-Bro

Mycket stor tomt om 3.329 m² med vackert lantligt läge / Valfri husleverantör!

Slutpris
2 850 000 kr
Tomtarea
3 329 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
UPPLANDS-BRO LENNARTSNÄS 2:27
Såld
2019-11-20
Bostaden är såld!

Denna tomt på Lennartsnäsvägen såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Lennartsnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lennartsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Skogstomt med ett jättefint läge på landet där Kungsängen centrum och del av Mälaren skymtar när du kommer upp en bit.
Åk gärna ut och titta på tomten som är markerad med plastband.

Skapa din drömbostad på landet, endast några minuters bilväg till Kungsängen centrum! Här hörs fågelkvitter och lugnet infinner sig. Du får nu möjlighet att förverkliga dina drömmar och bygga det hus som passar just dina behov. Stor tomt med vacker vy mot ängar. Det finns några grannar på gatan intill och hästar i hagarna bredvid. I övrigt erbjuder Lennartsnäs vackra strövområden och närhet till fina bad i Mälarens vatten.

Lennartsnäsvägen 17 / Lennartsnäs 2:27 / Tomtstorlek: 3.329 m² / Utgångspris: 2.995 000 kr

Tomten tillåter följande enligt förhandsbesked:
Fastigheten ska användas för bostadsändamål.
En friliggande huvudbyggnad per tomt. Största byggnadsarea resp. bruttoarea för huvudbyggnad är 150 m² (yta på mark) resp. 280 m² (total boarea). Huvudbyggnaden får uppföras i högst 2 våningar med en totalhöjd om 8.5 meter.
Huvudbyggnaden ska placeras längst in på tomten med minst 4, 5 meters avstånd till tomtgräns.
För garage/uthus är största byggnadsarean 60 m². Vind får inte inredas till bostad, avstånd till tomtgräns är minst 1,0 meter och till gata 6,0 meter. Byggnadshöjd är 3.0 meter.
Byggnader ska anpassas till den lokala byggnation vad gäller material, färg och form.

Valfri husleverantör!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo på Lennartsnäs

Här bor du på landet med lugnet och naturen som granne, endast några minuters bilväg till Kungsängen centrum.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.