Orgelstigen 4 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

FANTASTISKT LÄGE!

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
140 527
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
33 100 kr/år
Tomtarea
196 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Orgelstigen 4 såldes av oss 2014-06-30. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING!
Radhus med fantastiskt läge i området! Framsida med marksten, isolerat förråd och en stor altan i härligt söderläge. Entréplanet har en välkomnande hall med klinker och golvvärme vilket går in i köket och ger ett enhetligt intryck. Fräscht helkaklat duschrum. Tvättstuga med tvättmaskin från 2012. Stort vardagsrum i vinkel med utgång till den stora altanen (ca 38 kvm) och tomtens baksida. Ovanvåningen har enhetligt parkettgolv och 4 sovrum varav ett med utgång till balkong. Helkaklat badrum med badkar. Fin lekpark på den gemensamma gården. En idyll för barnfamiljen med närhet till förskola och skola. Området erbjuder vacker natur och närhet till stormarknad och buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.