Örnäsvägen 11 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

UNIK FASTIGHET MED POTENTIAL!

Slutpris
2 610 000 kr
Referensnummer
130 703
Boarea
235 kvm
Driftkostnad
70 362 kr/år
Tomtarea
2 312 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Örnäsvägen 11 såldes av oss 2014-10-02. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik fastighet med lantligt läge bara minuters bilfärd till Brunna, Kungsängen och påfart E-18! Välkommen till charmiga Örnäsvägen 11 med massor av möjligheter! Huset om 235 m² är byggt år 1900 och har tidigare nyttjas som 4 lägenheter, idag består det av 2 lägenheter fördelade på varsitt plan. Huset är i behov av mycket omfattande renovering. Stor friköpt tomt om 2 312 m² med både plana och kuperade partier, många rofyllda trädgårdsvrån och gott om plats för lek, spring och umgänge. Utrymme att parkera flera bilar. Stor äldre förrådsbyggnad finns. Härlig natur med skog, hästhagar och Örnässjön runt knuten. Fina motionsspår till populära Lillsjön med härlig badplats. Besiktigat och energideklarerat. Tillfälle att sätta sin egen prägel på fastighet med mycket hög potential och sällan återkommande läge, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.