Örtugsvägen 3 / Gröna Dalen / Kungsängen / Upplands-Bro

Trivsamt hus på liten återvändsgata!

Slutpris
3 925 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
33 565 kr/år
Tomtarea
409 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Örtugsvägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Örtugsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröna Dalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam villa om 122 m² i ett populärt område på lugn återvändsgata med lekplats på innergården - en idyll för barnfamiljen! Mysig trädgård och en altan i ogenerat sydvästläge med Gröna dalen som granne! Nyare varmvattenberedare, nyare luftvärmepump, nya markiser, indraget fiber, två ordentliga badrum, separat tvättstuga, tre sköna sovrum och ett kök med trevlig matplats. Garage med anslutande förråd och asfalterad uppfart. Mycket barnvänligt område nära skola, barnomsorg, stor idrottsplats samt busshållplats på gatan utanför huset. Promenadavstånd till centrum med diverse butiker, allmänservice, buss och pendeltåg samt Mälaren med bad- och båtplatser. Tillträde i februari/mars 2021. Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss! Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Gröna Dalen

Ett mycket uppskattat område som erbjuder närhet till naturen, idrottsplats, skolor, livsmedelsbutik och bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna. Promenadavstånd till Brunna Parks handelsplats.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.