Östervägen 75 / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

ENPLANSHUS MED FINT LÄGE!

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea/biarea
150/22,5 kvm
Driftkostnad
38 423 kr/år
Tomtarea
998 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2015-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Östervägen såldes av oss 2015-01-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Östervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett enplanshus med mycket centralt och härligt lugnt läge vid Kungsängen centrum. Fastigheten ligger på en återvändsgata med några minuters gångavstånd till centrum och pendeltåg. Välskött och vacker trädgård ca 1000 m² med baksida i sydväst, här finns en rymlig altan under tak. Huset har ett nytt tak från 2013 och fiber installerat. Garage med ingång till huset. Friggebod på baksidan. Villan har stor potential och är välvårdad men är i behov av modernisering invändigt. Vattenburen värme! 5 rum och kök (har tidigare varit 6 rum). Ett av sovrummen har en separat ingång och även en egen wc, ypperligt för tonåringen eller den egna företagaren. Besiktigat och energideklarerat!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.