Pettersbergsvägen 6, 2 tr / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

Nu har du chansen att flytta in i en helt ny 2:a

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
2 896 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pettersbergsvägen såldes av oss 2018-02-07. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Pettersbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten står klar för inflyttning 15 februari. Fram till dess säljs den på ritning. Första visningen är planerad till den 18/2.
Tänkt dig en mörk vinterdag i mitten av februari. Går in genom den helt nya och blanka porten, tar hissen upp till tredje våningen och låser upp säkerhetsdörren till denna, helt nya, pärla! Det doftar nytt, ingen har bott här tidigare, du är först på plats!
Köket är ljust och fint med "alla" bekvämligheter. Badrummet stilrent med värmande golv och hög standard. Genomgående parkett och vitmålade väggar så här kan du sätta din egen prägel. Balkongen ligger skyddat mot gården. I källaren finns ett förråd där du kan förvara julsakerna. Har du bil? Då ges möjlighet till parkering i garaget eller på gatan. Vill du åka kommunalt till stan? Då tar du bussen i området och vidare med pendeltåget till Stockholm, tågresan tar ca 27 minuter. Vill du njuta av området så erbjuds vacker natur, golf, ridning, galopp, äventyrsbad och mycket mer. Välkommen till ett underbart område med en ny handelsplats som växer fram.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration