Ringvägen 8, entréplan / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

FINT LÄGE I CENTRUM

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
126 061
Boarea
52.4 kvm
Avgift
2 551 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen 8, entréplan såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 2:a på Ringvägen 8 i Centrum! Populär planlösning med köket mellan vardagsrum och sovrum. Nytt mycket fint badrum med kakel/klinkers renoverat av fackföretag 2012. Balkongen har förmiddagssol och plats för mindre sittgrupp. Ingång till lägenheten från entréplan men balkong "i luften" då huset ligger i sluttning. Köket har matplats för 4 personer. God förvaring med flertalet garderober i hall och sovrum. Extra förråd finns högst upp i huset. Mycket solid och välskött HSB förening. Grön fin gård med grill och uteplats. Stenkast till centrum med god service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Kort promenad till vacker natur och Mälarens bad och båtklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.