Ringvägen 10, 4 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

MYCKET FIN 1:A I CENTRUM!

Slutpris
1 230 000 kr
Referensnummer
133 903
Boarea
40.7 kvm
Avgift
2 169 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen 10, 4 tr såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och fin 1:a i centrum med underbart läge. Hallen har ny parkett och en mycket rymlig garderob med skjutdörrar. Köket är nyrenoverat i vitt och svart samt har helt nya vitvaror. Elen är omdragen. Rymligt vardagsrum med god plats för både säng och soffgrupp. Balkong i högt fint västerläge med eftermiddag/kvällssol. Grön fin gård med grill och uteplats. Stenkast till centrum med god service och pendeltåg till både Bålsta och Stockholm. Stabil och välskött HSB förening med låg belåning. Gångavstånd till Mälaren med bad och båtklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.