Ringvägen 14, bv / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Fin 2:a i markplan i populär brf!

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
205 528
Boarea
54 kvm
Avgift
2 914 kr/mån
Driftkostnad
225 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 2:a om 54 m² med uppskattad planlösning! Hall med praktiskt klinkergolv vid entrén och 6 st. vita garderober. Helkaklat duschrum. Ljust och trevligt kök med bra matplats invid köksfönstret, infällda spotlights ovan disk- och arbetsbänk samt volymfläktkåpa. Mysigt sovrum med parkettgolv och indraget tv-uttag. Gedigen säkerhetsdörr fr -12. Ett vindsförråd hör till lägenheten och i källarplan finns en tvättstuga. Solid och välskött HSB förening med bra ekonomi och låga avgifter. Ett stenkast till buss och pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm City. Lugnt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen till populära Ringvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.