Ringvägen 10, 2 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

STOR 1:A I BRA BRF!

Slutpris
1 295 000 kr
Referensnummer
31 899
Boarea
40.7 kvm
Avgift
2 126 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen 10, 2 tr såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora och trevliga 1:a om 40,7 m² i Kungsängens centrum! Här finns en välkomnande hall med rejäl garderobsvägg och spotlights i taket, ett fint helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och spotlights i taket, ett ljust och rymligt kök med matplats samt ett vardagsrum/sovrum med utgång till den trevliga balkongen i väst. Säkerhetsdörr. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, trevlig grön gård med grillplats finns. Ett stenkast till buss och pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm City. Lugnt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Låg avgift!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.