Ringvägen 12, 2 tr / Kunsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

2:a med sjöglimt från stor inglasad balkong!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
53.2 kvm
Avgift
3 810 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2020-03-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kunsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss!
Fint kök, nytt badrum och stor inglasad balkong med Mälaren som skymtar i bakgrunden. Välplanerad 2:a i en mycket stabil förening som år 2017 bytt stammarna, dragit om elen (idag automatsäkringar med jordfelsbrytare) och 2019 byggt om balkongerna till betydligt större modell. Bostaden ligger dessutom ett stenkast från pendeltåget som tar dig till City på ca 27 minuter.

På vinden finns förråd och i källaren tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd. Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Flexibelt tillträde.
Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2018): 5457 kr/m²

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.