Ringvägen 8

Ringvägen 8

Slutpris

1 695 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Ringvägen 8


Slutpris
1 695 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Kvadratsmart bostad i centrum!

I ett smidigt läge på entréplan finner ni denna välplanerade bostad. Ni välkomnas in i en rymlig hall med gott om förvaring. I hallen finns en större skjutdörrsgarderob och en hatthylla, finns även gott om plats för ytterligare förvaring om så önskas.
Under era fötter ligger ett snyggt ljust golv som matchar snyggt mot de ljusa väggarna. Från hallen når ni bostadens badrum, kök och vardagsrum. Badrummet går i ljusa toner och erbjuder, duschhörna med glasväggar, wc, handfat med kommod och handukstork. Badrummet är förberett för tvättmaskin om ni önskar att sätta in det. Tvättstuga finns också i källaren.

Vägg i vägg med badrummet ligger bostadens spatiösa vardagsrum, här ligger ett snyggt parkettgolv och väggarna är tapetserade. Via ett stort fönsterparti får ni ett härligt ljusinsläpp som vetter mot Mälaren, från vardagsrummet når ni också bostadens balkong. På balkongen kan ni njuta av förmiddagssolen och under de varmaste månaderna på året kan ni söka svalkande skugga här.

Bostadens sovrum nås bland annat från vardagsrummet. Sovrummet pryds av en härlig heltäckningsmatta som dämpar ljudet i rummet. Rummet erbjuder gott om plats för en större säng och förvaringsmöbel, här finns alla möjligheter för en god natts sömn. Via sovrummet tar ni er också till matplatsen och köket. Ett välbehållet kök i lantlig stil utrustat med kyl/frys, ugn, inbyggd mikro, spishäll, fläkt och diskmaskin.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 599 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Såld
2022-05-11

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2022-05-11. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.