Rumbastigen 62 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Radhus i populärt område med renovering och moderniseringsbehov!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
32 965 kr/år
Tomtarea
163 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rumbastigen såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rumbastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du väntat på ett hus med bra läge i Brunna som behöver renoveras och moderniseras efter dina önskemål? Då har du ett projekt här. Den här bostaden ser fram mot att möta hantverkare av alla de slag för att återfå sin forna glans. Huset är välplanerat med kök och vardagsrum på entréplan samt tvättstuga och gäst wc. Altan på såväl entrésida som trädgårdssida. Övre plan har fyra sovrum och ett badrum samt utgång till balkong i sydväst läge. Rymligt förråd på entrésida. Tomträtt. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor. Nära till vacker natur, bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb m.m. Trevlig gård med lekplats och garageplats i länga. Fastigheten kommer att vara besiktigad och energideklarerad till visningen. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.