Sandviksvägen 20B / Norrboda / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
125 kvm
Avgift
4 604 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-03
Bostaden är såld!

Denna parhus på Sandviksvägen såldes av oss 2017-04-03. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Sandviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för tidsbokning! Välkommen till ett modernt bostadsrättsparhus byggt 2015 i ett naturskönt och barnvänligt område, en idyll för barnfamiljen! Här har du villakänslan men även bekvämligheten med att bo i bostadsrätt. Ytorna är ljusa och välplanerade och allrummet på övervåningen går att göra om så att man får fyra sovrum om man vill. Det är trädäck både på fram- och baksidan och här kan du njuta av solen hela dagen och kvällen. Vid entrén finns carport och förråd. Här bor du med närhet till kommunikationer, skola och förskolor. På gångavstånd finns Lillsjön med en fin badplats, motionsspår, servering, minigolf och grillplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn