Sidenvägen 34 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Mycket fin grändvilla i barnvänligt område!

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
176 967
Boarea
129 kvm
Driftkostnad
35 585 kr/år
Tomtarea
231 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Sidenvägen 34 såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! Tillträde maj/juni 2015
Välkommen till en mycket fräsch grändvilla. Nytt yttertak och förrådstak. Nytt mycket snyggt kök från 2012. Golvvärme i hall, kök och wc på entréplan. Vardagsrum med ny parkett. Genomgående fräscha ytskikt och ommålat utvändigt under senare år. 3 sovrum på ovanvåningen där ett sovrum är mycket stort och går att dela av till två rum om så önskas. Helkaklat badrum från 2005 och nyrenoverad wc från 2013. Stor altan i väst med markis. Marksten vid entrén och mellan förrådet samt huset. Mycket barnvänligt område med närhet till förskola och skola. Vacket natur och gångavstånd till buss och stormarknad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.