Skyttens Väg 83

Skyttens Väg 83

Slutpris

4 210 000 kr


Kungsängen gamla delen— Kungsängen— Upplands-Bro

Skyttens Väg 83


Slutpris
4 210 000 kr

Kungsängen gamla delen— Kungsängen— Upplands-Bro

ENPLANSHUS MED VACKER TOMT!

Gamla Kungsängen och centralt läge ! Välkommen till ett mycket trevligt enplanshus i tegel med fint läge mot skogen och vacker trädgård! Fem rum och kök varav tre sovrum och två sällskapsrum. Mycket vacker Täljstenskamin från Tulikivi i allrummet. Två duschrum varav det ena med bastu och groventré. Isolerat garage med plats för en bil, på tomten finns plats för ytterligare två om så önskas. Två förråd varav det ena ligger i anslutning till garaget. Stor altan med tak i skyddat sydväst läge. Barnvänligt område, mycket nära den nya idrottsanläggningen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum om promenaden eller cykelturen känns för lång. Besiktigat och energideklarerat!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
26 135 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2015-02-18

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Skyttens Väg såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Skyttens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.