Strandvägen 22 A / Strandvägsområdet / Kungsängen / Upplands-Bro

MAGNIFIKT HUS & LÄGE!

Slutpris
11 500 000 kr
Referensnummer
166 011
Boarea/biarea
266/177 kvm
Driftkostnad
53 700 kr/år
Tomtarea
1 294 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans souterrängvilla samt källarplan
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Strandvägen 22 A såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandvägsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet att förvärva ett av Kungsängens attraktivaste hus! Totalyta ca 443 m². Högt belägen sjönära tomt med sjöutsikt från nästan alla fönster och de vackra uteplatserna/terrasserna. Vacker hall med öppen spis. Stilrent kök från Kvänum med allt vad en kock kan önska sig. Vardagsrum/matsal i vinkel om ca 70m² och ca 3,6 m till tak, även här finns en öppen spis. Härlig spaavdelning, eget gym, 5-6 sovrum varav ett med walk in closet och ingång till ett badrum. Groventré med dusch och ingång till rymlig tvättstuga. Stort varmbonat garage om ca 72 m² samt god förvaring i flertalet förråd i källaren. Här finns även en vinkällare. Vattenburen golvvärme i hela huset inkl. garaget. Bergvärme! Vacker pool (betong) omgiven av marksten i skyddat läge. Uppfarten har plats för flertalet bilar. Stenkast till Mälaren med bad och båtklubb. Några minuters promenad till centrum och pendeltåg. Besiktigat!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.