Sven Beckmans Väg 97 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

OMRÅDETS BÄSTA LÄGE!

Slutpris
2 575 000 kr
Referensnummer
129 707
Boarea/biarea
101/11 kvm
Driftkostnad
25 315 kr/år
Tomtarea
460 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 pl + souterrängvåning
Såld
2014-07-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Sven Beckmans Väg 97 såldes av oss 2014-07-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett parhus med ett av områdets bästa lägen! Huset ligger högt med dubbla uteplatser på baksidan, även Mälarens vatten skymtar från denna sida. Ljust kök med delvis nya vitvaror. Stor öppning mot hallen vilken har en praktisk garderob med skjutdörrar samt en klädkammare för extra förvaring. 2 helkalade och mycket snygga badrum, ett med dusch och det andra med bubbelbad. Även tvättstugan är helkaklad och ger ett fräscht intryck. Samtliga våtrum från 2008. 3 Sovrum, samtliga med fritt läge mot allmänning. Under trappen finns en praktisk arbetshörna. Vacker trädgård som ramas in med en mur. Terrasserade planteringar och plan gräsyta för lek. Fiber dras in till huset under våren 2014. Mycket barnvänligt område med lekpark och kort promenad ner till Lillsjön med gemensam brygga. Tillträde januari/februari 2015.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.