Sven Beckmans väg 44

Sven Beckmans väg 44

Slutpris

5 210 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Sven Beckmans väg 44


Slutpris
5 210 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Toppskick i populära barnkvarter!

Söker Du ett hus i "rätt" prisklass och i ett område fullt av barn med ett stenkast till förskola, skola, natur och badsjö kan Du sluta leta! Vill Du dessutom bara flytta in och börja bo - just för att Du har småttingar som hänger runt benen - har Du träffat mitt i prick! Formidabelt och uppdaterat boende som omsorgsfullt har renoverats sista 10 åren och har ett riktigt härligt läge i populära Sylta. Effektiva och snygga kvadratmeter som omgärdas av uteplatser och vacker trädgård på friköpt tomt. Carport intill husknuten och uppfart för två bilar i bredd, fiber finns också. Bara ett golfslag till Lillsjön och samfällighetens nya badbrygga - på med badrocken efter frukosten och hoppa i! Eller snöra på skridskorna vintertid och ta en sväng på blankisen längs den upplogade banan. Mycket uppskattat område för barnfamiljer där man inte bara bor utan också lever tillsammans med sina barn. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg som i kvartstrafik tar Dig till Stockholm City på ca. 25 minuter. Besiktigat & energideklarerat - se pdf:er. Tillträde i januari eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen till ett hem som inte kommer göra Dig besviken - vare sig idag, imorgon eller om 10 år! Kom dock ihåg att anmäla Dig till visningen för här kan det gå fort, vi ses!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
28 935 kr/år
Tomtarea
281 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.