Tallrisvägen 4, 3 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
4 100 kr/mån
Driftkostnad
873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-12-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallrisvägen 4, 3 tr såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING! Fantastisk Mälarutsikt från denna ljusa och välplanerade 3:a i centrum. Går även att göra om till en 4:a om så önskas. Härligt inglasat uterum om 14 m². Enhetlig parkett i hela lägenheten. Ljust snyggt kök med högblanka vita luckor, vitvaror i rostfritt samt ett vinkelfönster ovan diskho med fri utsikt. 2 st helkaklade badrum varav en med tvättmaskin och torktumlare. 2 st rymliga sovrum. P-plats i garage och cykelförråd i samma hus. Ett stenkast till centrum med affärer, restauranger, matbutiker, buss och kvartstrafik med pendeltåg till T-centralen. Även nära till bad- och båtplats i Mälaren. En mycket populär och välskött förening med god ekonomi. Bör ses och upplevas! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.