Tallrisvägen 6, -2 tr / Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Högt i tak, stor balkong och alldeles intill pendeln!

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 424 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallrisvägen såldes av oss 2020-08-01. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tallrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk 3:a på populära Tallrisvägen som erbjuder närmare 3 m i takhöjd, en maffig inglasad balkong om 14 m² med fint klinkergolv. Lägenheten ligger endast ett par minuter från pendeltågsstationen, och ett par minuter därifrån ligger Mälaren, som skymtas från balkongen, med både båtklubb och badplats.
Bostaden med sin öppna planlösning har genomgående parkettgolv och ljusa väggar och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Det helkaklade badrummet med golvvärme inkluderar tvättmaskin, torktumlare och badkar. Det fina Vedum-köket består av rostfria vitvaror från Electrolux, varav diskmaskinen är från 2018. P-plats går att hyra i garage som nås från porten utanför dörren, precis som barnvagns- och cykelförrådet. Pendeltågen går med kvartstrafik och tar dig till City på 27 minuter. Föreningen, BRF Mälarbranten, är oerhört populär, inte minst p.g.a dess goda ekonomi. Trots föreningens unga ålder ligger belåningen endast på ca 5300/m²!

I övrigt är Kungsängen verkligen ett område att trivas i och erbjuder badstränder, golfbana, båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.