Tångvägen 4 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Möjligheternas fastighet!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea/biarea
176/25 kvm
Driftkostnad
42 363 kr/år
Tomtarea
2 460 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Tångvägen såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tångvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KRAFTIGT SÄNKT PRIS & NY VISNING 15/9 KL. 12:00-12:45!
Unik fastighet med många möjligheter mitt blanda vackra björkar! Två boningshus, en charmig 1 ½ plans villa från 1936 och en toppmodern 1 plans villa från 2014. Vacker tomt om nästan 2 500 m², här finns bl.a. fruktträd, bärbuskar och en jordkällare. Huvudhuset är väl omhändertaget med bl.a. nytt yttertak 2011, fräscht helkaklat duschrum 2011, dränering vid källardelen 2012, nya isolerglas i fönstren 2017, renoverade ytskikt 2011-2018 och inte minst ommålat i sin helhet utvändigt 2019. Det toppmoderna gästhuset uppfördes 2014 och är i nyskick. Båda husen har rejäla uteplatser, huvudhuset har en ordentlig altan samt ett inglasat uterum och gästhuset en stor altan, delvis under tak. Huvudhuset har en vacker öppen spis och gästhuset har en braskamin, båda husen har en luftvärmepump och automatsäkringar med jordfelsbrytare. Asfalterad uppfart med plats för många gäster. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde är flexibelt. Avskilt läge men ändå nära till alla de dagliga bestyren - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Brunna

Brunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Gång- och cykelvägar samt naturen runt knuten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.