Tarantellastigen 42 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

FIN 2:A I MARKPLAN I BRA BRF!

Slutpris
1 465 000 kr
Referensnummer
115 736
Boarea
58.2 kvm
Avgift
2 807 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tarantellastigen 42 såldes av oss 2014-06-03. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig 2:a med radhuskänsla i mysiga Brf Tarantellan! Hall med inbyggd garderob och ingång till klädkammare, stort duschrum med tvättmaskin och fönster, ljust och rymligt kök med bra matplats, vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats samt ett sovrum med plats för t.ex. en arbetshörna. Uteplats på två sidor om huset, eftermiddagssol på framsidans uteplats och förmiddagssol på trädgårdssidans uteplats. Egen liten tomt med gräsmatta och häck. Gott om förvaring i dubbla förråd, ett på framsidan och ett större på baksidan. Populär och uppskattad förening med mycket god ekonomi. Carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften samt ett extra p-tillstånd! Underbart område med bilfri gård och gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad och naturen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm City och Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.